Voluntariat

VOLUTARIAT ÎN ‘COLECTIV S’

Vrei să ai activităţi noi din care să înveţi mai multe şi să cunoşti alţi tineri isteţi ca tine? Poţi să îţi creezi oportunităţi de lucru şi exprimare liberă într-un mediu relaxat şi informal dacă alegi să faci voluntariat!

DE CE SĂ TE ALĂTURI ‘COLECTIV S’ ?

Suntem o echipă tânără şi ambiţioasă, care doreşte să schimbe mentalităţi şi să se implice în acţiuni din zona în care trăieşti. Suntem dechişi şi comunicăm de la egal la egal, fără pretenţii excesive şi aşteptări care pun presiune pe oameni. Cu alte cuvinte, credem în tine şi în posibilitatea de a învăţa şi crea împreună. Ca voluntar în Colectivul pentru Sustenabilitate, vei avea toate mijloacele prin care te poţi exprima, fie că e vorba de un talent artistic, sport sau activităţi în natură şi alte idei creative pe care nu le poţi pune în practică fără ajutorul celorlalţi . Ne ghidăm după dictonul ‘Fă posibil ceea ce iubeşti!’

CE OBŢIN PRIN VOLUNTARIAT ÎN ‘COLECTIV S’?

Vei avea ocazia:

CE TREBUIE SĂ OFER?

Bună dispoziţie şi chef de muncă, o mică parte din timpul liber respectarea programului evenimentelor atunci când este posibil ajutor fizic şi moral la organizarea acţiunilor ‘Colectiv S’

VOI FI PLĂTIT SAU TREBUIE SĂ PLĂTESC CA SĂ FIU VOLUNTAR?

NU în ambele cazuri. Voluntariatul este o activitate neremunerată, pe care o faci din proprie iniţiativă. Toate resursele de care ai nevoie în perioada desfăşurării acţiunilor de voluntariat în Colectiv S îţi vor fi puse la dispoziţie.

CUM MĂ ÎNSCRIU CA VOLUNTAR ÎN ‘COLECTIV S’?

Completează formularul şi trimite-ni-l dacă vrei să te înscrii. Te vom contacta în scurt timp ca să ne întâlnim 😉.

Dacă ai întrebări sau sugestii, scrie-ne un e-mail pe adresa team@colectivs.ro şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Gânduri bune, Echipa COLECTIV S