Let’s Do It, Buhuși!

Let’s Do It, Buhuși!
Let’s Do It, Buhuși!

Facem curat în oraş într-o singură zi. Buhuşeni, hai să ne alăturăm Let’s do it Romania! Eşti buhuşean pus pe treabă şi-ţi place să trăieşti într-un oraş curat? Vino să dai o mână de ajutor la cea mai mare operaţiune de curăţenie din ţară, care se întâmplă în 24 de ore – Let’s do it Romania! (http://letsdoitromania.ro/)

Anul acesta Asociaţia Colectiv S s-a alăturat iniţiativei şi te cheamă la voluntariat pentru un oraş curat prin intermediul proiectului Patrula de Mediu (http://colectivs.ro/patrula-de-mediu/) AŞADAR VINO la o acţiune de curăţenie exemplară sâmbătă 24 septembrie, la ora 10:00 (te rugam să ajungi cu câteva minute în avans), în fața Casei de Cultură din Buhuși.

Ce vom face?

Acţiunea îşi propune, în decursul a câteva ore, să strângă sticle de tip PET şi alte gunoaie lăsate la voia întâmplării în natură. Alături de noi vor munci voluntari din Asociația Există o Șansă și elevi din Școala Generală ”Ștefan cel Mare” numărul 2, Şcoala Generală numărul 5 și din Colegiul Tehnic "Ion Borcea" Buhusi.

CE OFERIM ŞI CE TREBUIE SĂ ADUCI?

Oferim materialele de curăţenie ( saci de gunoi, mănuşi etc.) – cu ajutorul partenerilor de la Lets do it Romania - apă şi ghidaj în locurile de curăţenie. Tu trebuie să vii cu chef de muncă, voie-bună şi eventual un sandwich la pachet. Nu vom munci din obligaţie sau pentru că suntem îndrumaţi să o facem. Programul e de voie, ne vom permite să schimbăm o vorbă, să socializăm şi să arătăm că şi la noi se poate să trăim curat! Dacă până acum nu ai mai făcut parte din acţiunile Patrulei de Mediu, uite ce am mai făcut şi ce s-a scris în presa locală despre noi ->http://colectivs.ro/aparitii-in-presa/

Te aşteptăm cu drag. Vino și cheamă-ţi şi prietenii care vor să se implice!

Dă un Share evenimentului ca să afle lumea că vrem să facem treabă! Ne alăturăm Let’s do it Romania! este cea mai mare mişcare socială din România, cu peste 1 100 000 de voluntari implicaţi în 6 ani de activitate. Viziunea noastră este o ţară cu 0 deşeuri, iar valorile pe care le trăim în fiecare zi sunt pasiunea, încrederea, respectul pentru natură şi implicarea.

Mulțumiri Primaria Oraşului Buhuşi care ne va susţine cu apa, materiale și transportul în zonele de curăţenie vizate – cu ajutorul unui microbuz –

Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1385707408109398/